فوم سایلنت چیست و چه کاربردی دارد؟

فوم کاربردهای مختلفی دارد و در مصارف گوناگونی همچون صنعت مبلمان، سیستم‌ های عایق کاری، کفپوش های ورزشی و ... استفاده می شود اما فومی كه ما در این مقاله درباره آن توضیح خواهیم داد، فوم مخصوص پاركت لمینت است. 

این فوم، یكدست و انعطاف پذیر است و در عین حال قابلیت تحمل وزن بالایی دارد، قبل از نصب لمینیت یك لایه از آن زیر لمینیت پهن می شود كه نقش عایق حرارت، برودت و صدا دارد، بدین ترتیب كه در نقش عایق حرارت و برودت، در واحد هایی كه كف سردی دارند تا حدی مانع از نفوذ سرما شده و همینطور از هدر رفتن گرما نیز جلوگیری می كند، در نقش عایق صدا، باعث می شود صدای كمتری به طبقات زیرین منتقل شود و در هنگام راه رفتن روی لمینیت ها صدای كمتری تولید می شود، همچنین بدلیل دارا بودن حالت نرم و انعطاف پذیری، علاوه  بر ایجاد حس خوب هنگام راه رفتن روی پارکت لمینیت، بر اثر برخورد كف، جلوگیری می كند. 

مثلاً اگر لیوانی شیشه ای در اثر برخورد با سنگ كف بشكند، در برخورد با لمینیت بخاطر نرمی فوم حالت رفت و برگشتی كه اتفاق می افتد به احتمال زیاد نمی شكند، از نظر راحتی برای كودكان و افراد كهنسال در صورت افتادن روی لمینیت احتمال صدمه دیدن بسیار كمتر از سایر متریال ها می باشد.

فوم سایلنت
فوم مخصوص پارکت لمینت حتما باید دارای 2 میلیمتر ضخامت باشد.
 فوم ضخیم تر بعلت نرمی بیش از حد باعث می شود کلیک های لمینت بشکند و لمینت خراب شود.فوم با ضخامت کمتر از 2 میلیمتر نیز به علت عدم مقاومت در برابر وزن و انعطاف پذیری كم، باعث بروز مشكلاتی در لمینیت خواهد شد. درمجموع برای لمینیت از دو نوع فوم استفاده می شود.فوم معمولی یا فوم سایلنت كه هر دو دارای ضخامت یكسان ( 2 میلیمتر ) می باشند ولی تفاوت هایی با یكدیگر دارند. تفاوت فوم معمولی با فوم سایلنت در تراكم بافت و فشردگی آنها با یكدیگرند. فوم سایلنت، از نظر عایق بود قوی تر از فوم معمولی عمل می كند و از فشردگی بالایی برخوردار است و قابلیت تحمل وزن بالاتری را دارد.

}