پارکت لمینت چیست ؟

پارکت لمینت یک نوع کفپوش چوبی پرکاربرد است که امروزه در بسیاری از خانه ها، فروشگاه ها، مراکز آموزشی، فرهنگی، هنری و ... به کار می رود. این کفپوش چوبی زیبایی و جلوه خاصی به فضای آن محیط می دهد و در حال حاضر میلیون ها نفر در سراسر جهان، در منزل و یا محل کار از این کفپوش ها استفاده می کنند.

استفاده از کفپوشلمینت مزایای زیادی دارد از جمله اینکه نصب آن آسان است و از طرف دیگر خرید پارکت لمینت برای کسانی که قصد استفاده و نصب آنرا دارند، بسیار مقرون به صرفه است. قبلا بسیاری برای کفپوش خانه از پارکت چوبی استفاده می کردند که فقط از لایه های بریده شده چوب ساخته می شد ولی با عرضه کفپوش پارکت لمینت، ماندگاری و قدرت بالای این کفپوش ها موجب افزایش محبوبیت آنها نزد مصرف کنندگان شده بطوری که در دهه های اخیر حتی کسانی که کف خانه یا محل کسب و کارشان کفپوش های دیگری مانند سرامیک یا سنگ است، روی آنرا با استفاده از پارکت لمینت می پوشانند. همین نکته به خوبی نشان دهنده اهمیت و کاربرد این نوع کفپوش جدید است.

فرایند تولید پارکت لمینت چگونه است ؟

ساخت پارکت لمینت در کارخانه ها صورت می گیرد و معمولا از قوی ترین و مقاوم ترین چوب های درختان استفاده می شود. مراحل تولید پارکت لمینت کمی طولانی تر از تولید پارکت چوبی است به این دلیل که قطعات آن، از چندین لایه فشرده چوب ساخته می شوند و از معمولا سه یا چهار لایه دارند، که لایه بیرونی دارای طرح و شکل ظاهری پارکت لمینت است و بسیاری از افراد هنگام خرید لمینت در واقع به طرح لایه بیرونی نگاه می کنند. اما لایه مرکزی مهم ترین لایه است و در واقع لایه اصلی به شمار می رود و هر چه این لایه در زمان ساخت در کارخانه، فشرده تر و بهتر ساخته شده باشد، ماندگاری این کفپوش در برابر عوامل محیطی (مانند رطوبت، گرما) بیشتر است. این لایه از لمینت های کف از جنس MDF یا HDF است. در مراکز تولید پارکت لمینت، از روغن های صنعتی، اشعه UV و فرچه کاری های خاصی جهت تولید و فشرده کردن لایه های این کفپوش چوبی استفاده می شود که در نهایت قطعات آنها با کیفیت مناسب آماده شده و روانه بازار می شود.

معمولا از چوب درختانی مانند بلوط، افرا، راش، گردو و گیلاس برای تولید انواع پارکت لمینت استفاده می شود. در ضمن هر یک از قطعات این کفپوش، "تایل" نام دارند که در بیشتر مدلها مستطیلی شکل و در بعضی مدلها مربعی شکل هستند. در هنگام نصب ، فرد نصاب باید پس از تخلیه اتاق و آماده کردن کف آن، زیرسازی را آغاز کند و معمولا توصیه می شود که برای همسان سازی دمای تایل های پارکت لمینت با محیط، جعبه ها و بسته های حاوی آن را برای مدت 48 ساعت در آن فضا بگذارند و بعد اقدام به نصب تایل ها در کنار شود. از در کنار هم قرار دادن این تایل ها ، در نهایت یک سطح کفپوش یکدست و زیبا به دست می آید. دو طرف هر یک از تایل های پارکت لمینت، دارای برجستگی ها و فرورفتگی هایی هستند که به آن کلیک می گویند و هنگام نصب هر کدام با دیگری قفل می شوند و به این ترتیب تایل ها چسبانده شده و بعدها در صورتی که خواستید از آن مکان بروید، می توانید براحتی تک تک تایل ها را جدا کرده و با خود به محل جدید ببرید و مجددا بهم وصل کنید.

قبلا برای چسباندن قطعات پارکت چوبی از چسب استفاده می شد ولی در حال حاضر برای نصب تایل های پارکت لمینت لازم نیست از چسب استفاده شود و براحتی نصب آن از طریق اتصال تایل ها به هم صورت می گیرد.

مزایای استفاده از کفپوش پارکت لمینت چیست ؟

·         زیباتر کردن محیط و ایجاد جلوه مدرن تر

·         پرکاربرد بودن و امکان استفاده در مکان های مختلف از جمله خانه ها و ساختمان ها، فروشگاه ها، بوتیک ها، کافی شاپ و رستوران، گالری های هنری، موزه، دفاتر شرکت ها و ...

·         بازتاب مناسب نور

·         امکان تعویض سریع و آسان هر یک از قطعات پارکت لمینت در صورت آسیب دیدن

·         تنوع رنگ های روشن و یا تیره و همچنین داشتن طرح های متنوع دوبعدی و حتی سه بعدی

·         بهداشتی بودن و شستشوی آسان

·         امکان انتقال و جابجایی قطعات به محل دیگر در صورت اسباب کشی

·         هزینه کم و به صرفه بودن

·         دوام و ماندگاری زیاد و سائیدگی بسیار کم

·         سهولت نصب و عدم نیاز به استفاده از چسب

·         مقاومت بالا نسبت به آب، رطوبت، حرارت و خراش و هر گونه آسیب دیدگی

·         امکان نصب در تمام اتاق ها و یا سالن های خانه


به دلیل این مزایای نام برده استفاده از این نوع کفپوش، روز به روز در سراسر جهان محبوبیت بیشتری پیدا می کند. به ویژه پارکت لمینت های آلمانی که با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی های این کشور در کارخانجات آن در اروپا ساخته و از طریق شرکت Versan Veriyeri ترکیه به دست ما می رسد که ما هم با افتخار این محصول درجه یک آلمانی را در ایران در اختیار هموطنان گرامی می گذاریم

انواع پارکت لمینت آلمانی وروکس فلور (Verox Floor)

1-  گروه اول شامل پارکت لمینت های سری Monet  این برند بوده و دارای ضخامت ده میلیمتری و ضریب سایشی AC4 می باشند. سری Monet دارای قابلیت نصب به صورت مولتی بوده و تمامی کد رنگ های این سری در سه سایز متفاوت با رویه رنگ یکسان خدمت مشتریان عرضه می شوند. ذات طراحی پارکت لمینت های سری Monet به سبک کلاسیک بوده و عرضه آن به صورت مولتی سایز جلوه ای از قابلیت های نصب مدرن این سری از کدها را نمایان می کند. در حالت کلی سبک مدرن و کلاسیک به صورت ترکیبی در این سری از کدهای لمینت های وروکس فلور را مشاهده می فرمایید.

2-  این گروه از پارکت لمینت های برند وروکس به نام سری da vinci بوده و از قابلیت های خاص آن می توان به عرض پهن این سری در کنار پشت فوم دار بودن آنها اشاره کرد.

3-  سری سوم به نام گروه van gogh با عرض 295 میلیمتر، فوم سر خود پشت تایل و حالت پارکتی جلوه ای زیبا از طراحی های بی بدیل پارکت لمینت برند وروکس را خدمت مشتریان محترم عرضه می کند.

4-  گروه چهارم با نام تجاری Degas شامل کفپوش های لمینت های هشت میلی متری شیاردار برند وروکس بوده و برخی از کد های این برند قابلیت نصب به صورت مولتی سایز را نیز دارا می باشند.

5-  گروه پنجم با نام تجاری Rivera نیز شامل پارکت لمینت های هشت میلیمتری برند وروکس بدون قابلیت نصب به صورت مولتی سایز می باشد.

6-  گروه آخر پارکت لمینت های برند وروکس به نام سری Carlo بوده و جزو کدهای هشت میلیمتری بدون شیار برند وروکس با ضریب سایش سطحی AC3 می باشد.


جهت نمایش اطلاعات هر یک از پارکت لمینت ها ، روی آن کلیک نمایید .


دانستنی های پارکت لمینت